Ε-Ε-Ε-Εφτασε!!

ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΝΚΑ
1000
ΤΩΡΙΝΗ ΜΠΑΝΚΑ
965

Καλησπέρα Καλησπέρα φίλοι και φίλες. Το μεγαλύτερο γεγονός του πλανήτη,που θα μιλάει όλος ο κόσμος στα καφενεία,στις μπυραρίες,στις πιτσαρίες και οπουδήποτε αλλού έφτασε!!! Φυσικά και μιλάω για το Μουντιάλ που δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που να μην το περιμένει πως και πως.. Πίτσα,μπύρα και καναπές θα πάρουν φωτιά αυτές τις “αγιες” μέρες του καλοκαιριού πριν την παραλία. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε καθημερινά για το Μουντιάλ και οτιδήποτε καλό προκύψει.. Πάμε τώρα στα των παιχνιδιών που να πω την αλήθεια,θα κινηθώ τελείως διαφορετικά και δεν θα ψάξω καθόλου τα φαβορί και τις κατακτήσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook

Θα ασχοληθώ περισσότερο λοιπόν με ειδικά στοιχήματα και σκόρερ ομάδων που θεωρώ ότι έχουν πάρα πολύ καλές αποδόσεις και υπάρχουν “λάθη” από τους μπουκ . Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Σουηδία : Πρώτος σκόρερ ομάδας υπάρχουν δύο φαβορί,ο γνωστός μας Μπεργκ και ο Φορσμπεργκ. Θεωρώ ότι ο Μπεργκ βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω από τον συμπαίκτη του και το 3.50 απόδοση είναι το ιδανικό για ποντάρισμα.

Αγγλία : Τα λιοντάρια μετά από χρόνια έχουν ένα σέντερ φορ ολκης και ακούει στο όνομα Χαρυ Κειν. Πρώτος σκόρερ ομάδας πληρώνει το αξιοπρεπές 2.00 απόδοση και θα είναι ένα από τα πιο value bet του Μουντιάλ.

Περού : Όταν ακούς αυτή την χώρα ένας παίκτης σου έρχεται αμέσως στο μυαλό, Πάολο Γκερερο..  Είπαμε ότι ψάχνουμε για καλές αποδόσεις και όταν βλέπεις το 3.50 απόδοση σε αυτόν τον παίκτη, λες είναι δυνατόν; Και ναι είναι δυνατόν και θα το τιμήσω δεόντως.

Ισπανία : Εδώ και η κουτσή Μαρία θα έπαιζε πρώτο σκόρερ της ομάδας τον Ντιέγκο Κόστα και θα συμφωνουσα απόλυτα εάν δεν ήξερα ότι υπάρχει στην αποστολή και ένας ακόμα ικανός παίχτης. Μιλάω φυσικά για τον Ιαγκο Ασπας. Ο άνθρωπος αυτός τα τελευταία δύο χρόνια που τον παρακολουθώ εχει τρομερή αίσθηση του γκολ ασχέτως αν δεν παίζει καθαρο εννιαρι. Θα μου πείτε όμως ότι δεν θα είναι ο βασικός επιθετικός αλλά και ότι μπορεί να μην αγωνιστεί και καθόλου. Φυσικά και ισχύει αυτό, αλλά όταν βλέπω το 7 απόδοση στον Ασπας σαν πρώτο σκόρερ ομάδας, το παίζω και ας μην έρθει ποτέ!

Επόμενο ποντάρισμα μου είναι το εξής:Ομάδα με το χαμηλότερο σκοραρισμα .Εδώ να πω την αλήθεια ήμουν ανάμεσα στους Σαουδαραβες και τους ΝότιοΚορεατες.. Σε δύο δυσκολους ομίλους και οι δύο ομάδες αλλά θεωρώ ότι οι κορεατες έστω και ένα γκολ θα το βάλουν.. Δυστυχώς οι Σαουδαραβες δεν βλέπω να σκοράρουν καθόλου και το 8 απόδοση είναι πολύ καλό!!

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από την εταιρεία Bet365

Από Στοιχημαν έχω ξεχωρίσει τα εξής σημεία :

Παίχτης Βραζιλίας που θα δεχθεί τις περισσότερες κάρτες: Κασεμιρο στο 5.00 απόδοση 

Παίχτης Αγγλίας που θα δεχθεί τις περισσότερες κάρτες :Νταιερ στο 6.00 απόδοση 

Στην κατηγορία Σκόρερ και συγκεκριμένα πρώτος σκόρερ Μπαγερν ο Τόμας Μίλερ στο 2.50 απόδοση 

Και τέλος μια τριάδα με ειδικά ομάδων και συγκεκριμένα, κόρνερ.

Γερμανία οβερ 36.5 κόρνερ 1.87

Πορτογαλία οβερ 28.5 κόρνερ 1.87

Αργεντινή οβερ 32.5 κόρνερ 1.87

Αυτά είναι τα δικά μου ειδικά ποντάρισματα για το Μουντιάλ μετά από αρκετό ψάξιμο!!

Καλή επιτυχία σε όλους και σε ότι και αν επιλέξετε και θα τα λέμε συνέχεια στο λαιβ!!

Κατηγορία άρθρου: ,

Δημοσιεύθηκε από Asiatis

Δημοσιεύθηκε στις 10/06/18 2:32 ΜΜ