Απω Ανατολή Welcome back

ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΝΚΑ
1000
ΤΩΡΙΝΗ ΜΠΑΝΚΑ
965

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε και πάλι η αγωνιστική δράση στην Ιαπωνία  και σήμερα ολοκληρωνεται με την έναρξη του πρωταθλήματος στην Κίνα. Ας δούμε κάποια παιχνίδια που μου κεντρισαν το ενδιαφέρον.

Καβασακι Φρονταλε -Σοναν Μπελμαρε 12:00

Πολύ δυνατή θα είναι φέτος η Καβασακι και θα κυνηγήσει τον τίτλο και φέτος. Δυνατή έδρα και πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς εντός. Η Σοναν επέστρεψε στην 1η κατηγορία φέτος πάλι και φαίνεται πολύ δυνατή. Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος από την Σοναν και θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Σκοράρει εντός εκτός και αυτό θα το τιμήσω σήμερα.

Σημείο :Οβερ 2,5 &Γκολ Γκολ (2.30 απόδοση)

Αγαπημένη Κίνα πάω τώρα με τις ομάδες να χαλάνε πολλά χρήματα και φέτος με αρκετούς παίχτες να δελεαζονται και να δοκιμάζουν την τύχη τους στο πρωτάθλημα αυτό . Έχουμε αρκετά καλά ονόματα που πήγαν σε όλες τις ομάδες και ίσως να έχουμε μια ομάδα έκπληξη φέτος στο πρωτάθλημα.

Γκουαντζου Εβεργκραντε -Γκουαντζου Ρ&Φ 13:35

Χωρίς ιδιαίτερες προσθήκες η περυσινή πρωταθλήτρια Εβεργκραντε,θα στηριχθει και φέτος στον περσινό κορμό. Πολύ δυνατή ομάδα και δεμένη που σκοράρει ακαταπαυστα με μπροσταριδες τον Άλαν και τον Γκουλαρτ. Η φιλοξενουμενη έχουν στην διάθεσή τους ένα βαρύ πυροβολικό τον Ισραηλινο Ζαχαβι που πέρυσι έβγαλε μάτια και σε συνδυασμό με τους Βραζιλιάνους Ντε Λεονκο που πήρε από την Αελ Λεμεσό και τους Ουρσο και Ρενατινιο συνθέτουν μια πολύ ομάδα από το κέντρο και μπροστά. Η λογική της ομάδας είμαι όσα φάμε και όσα βάλουμε και στο σημερινό παιχνίδι θα πάω με τα πολλά γκολ.

Οβερ 4.5 Γκολ (3.25 Απόδοση) και Γκολ Γκολ 1ο Ημίχρονο (3.25 Απόδοση).

Αυτά τα δύο παιχνίδια ξεχώρισα για σήμερα και στο λαιβ θα δούμε και άλλα παιχνίδια. Καλή τύχη σε ότι και αν διαλέξετε.

Κατηγορία άρθρου: ,

Δημοσιεύθηκε από Asiatis

Δημοσιεύθηκε στις 2/03/18 11:35 ΠΜ